Tweedekans rijplaten van staal

Wij verkopen nieuwe en ‘tweedekans’ rijplaten van staal. Onze tweedekans platen hebben bijvoorbeeld een kleine dikte afwijking of een afkeur in chemische waarden, maar zijn prima te gebruiken.

Ook deze rijplaten kunnen worden geleverd met diverse bewerkingen. Zoals hijsogen (trekgaten), een logo of tekst en afgeronde hoeken. Wij hebben geen gebruikte of tweedehands stalen rijplaten in het assortiment, maar deze tweedekans platen zijn een perfect alternatief.

Staan de rijplaten ook op Marktplaats?

Wij zijn een van de grootste leveranciers van stalen rijplaten. Daarom wisselt ons assortiment snel en kunnen wij niet de juiste voorraad bijhouden op sites zoals Marktplaats.nl. Daarom zijn onze producten hier niet op te vinden. Wil je weten welke rijplaten (dikte, afmetingen) wij momenteel op voorraad hebben? Of wil je stalen rijplaten kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

tweedekans rijplaten / tweedehands rijplaten

Voordelen van stalen rijplaten

Het gebruik van stalen rijplaten zorgt ervoor dat projecten goed verlopen. Bij veel gemeentes is het een vereiste dat de ondergrond na een bouwproject of evenement weer in goede orde wordt opgeleverd. Daarnaast voorkomt het dat zware voertuigen (vrachtwagen, graafmachines etc.) niet wegzakken in een zachte ondergrond. Ze zorgen ervoor dat voertuigen minder rolweerstand ervaren en verlagen het brandstofgebruik van het transport. Daarnaast zijn onze nieuwe en tweedekans rijplaten van staal uitermate geschikt voor intensieve belasting en veelvuldig gebruik. Bekijk hier meer voordelen.

Waarom Merwestaal?

Als familiebedrijf zijn we al sinds 1935 werkzaam in staalbranche. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van de markt. En kopen wij groot en scherp in. Wij hebben altijd een ruime voorraad aan rijplaten beschikbaar. En leveren razendsnel door heel Nederland en België. Van Amsterdam en Rotterdam tot Antwerpen en van Limburg tot Groningen. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.