Stalen rijplaten van 6 meter

Stalen rijplaten van 6 meter lang kopen?

Wij verkopen veel stalen rijplaten van 6 meter lang. De rijplaat van 5 meter is ook erg populair, maar de variant met een lengte van 6 meter wordt steeds vaker besteld.

Wanneer kiezen voor rijplaten van 6 meter of langer?

De (extra) lange rijplaten worden veel gebruikt op bouwplaatsen, parkeerterreinen, evenemententerreinen voor tijdelijke verharding. Om de ondergrond te beschermen en om te voorkomen dat voertuigen wegzakken. Het voordeel van deze lange rijplaten is dat ze snel te leggen zijn en er minder precisiewerk nodig is bij het leggen vanwege het ruime oppervlakte. Een efficiënte rijplatenbaan is zo gelegd. Ze bieden extra grip bij een drassige ondergrond en zijn geschikt voor zeer zware belasting.

stalen rijplaten van 6 meter

Stalen rijplaten van 10 of 12 meter

In ons artikel “Wat zijn standaard rijplaat afmetingen?” gaven we al aan dat de rijplaten die momenteel worden besteld steeds breder zijn. De reguliere rijplaten van 1,5 meter breed worden iets minder frequent besteld, maar de variant in 3,5 meter breed des te vaker. Bovendien neemt ook de lengte van de platen neemt toe. De rijplaten van 6 meter zijn het populairst, maar we zien ook steeds meer vraag naar lengtes van 10 of zelfs 12 meter. Met een dikte van 15, 16 of 18 mm. Merwestaal kan uit voorraad stalen rijplaten tot 4 beter breed en 12 meter lang leveren (op verzoek nog langer).

Uit voorraad leverbaar door heel Nederland

Merwestaal heeft een grote voorraad aan coils en is expert in het kopen en verkopen van stalen rijplaten. De meest rijplaten worden op maat gemaakt per bestelling, omdat iedere gebruiker zijn eigen wensen en voorkeuren heeft. Denk hierbij aan het wel of niet aanbrengen van logo’s, hijsgaten of afgeronde hoeken bij een bestelling op maat. Een logo zorgt ervoor dat platen op een bouwplaats snel herkend kunnen worden en vermindert de kans op rijplaten diefstal. De afgeronde hoeken zorgen er onder andere voor dat banden van voertuigen niet beschadigen.

Onze rijplaten worden geleverd op locatie of kunnen worden afgehaald in Moerdijk (tussen Breda en Rotterdam).

Vraag een scherpe offerte aan