Staalhandel

staal leverancier voor bandplaten

BANDPLATEN

kwartoplaten

KWARTOPLATEN

Ontzorgen is wat wij als staalhandel kunnen én doen sinds 1935. We staan bekend om snelle levering, scherpe prijzen en hoge kwaliteit. Wij leveren platen in vrijwel elke kwaliteit, lengte, breedte, dikte én binnen de gewenste levertijd.

ONZE STAALVOORRAAD

Eén van de elementen waar Merwestaal bekend om staat, is de grote eigen voorraad. Onze staalvoorraad ligt deels bij ons in Moerdijk (NL) en deels bij Limburgs Staalservice Center (BE). Dit stelt ons in staat om snel en effectief orders uit te voeren.

Ons handelsbedrijf pakt elke order met zorg op en ons snijbedrijf zorgt ervoor dat het staal op de juiste manier bewerkt wordt. Voor het manoeuvreren en verplaatsen van coils en staalplaten worden diverse machines ingezet, zoals staalliften, heftrucks en zelfs robotische armen zoals in deze video te zien is. Het proces van order tot aflevering vergt vakmensen waardoor we het juiste materiaal leveren dat op de klantwensen aansluit.

DE STAALLEVERANCIER VOOR ONDER ANDERE…

MACHINEBOUW

STAALBOUW

CIVIELE BOUW

TRAILERBOUW

SCHEEPSBOUW

Staalhandel in hart en nieren

Korte lijnen, nauwe samenwerkingen én een grote eigen voorraad staal kenmerken ons succesvolle familiebedrijf al ruim 85 jaar. En daar komen nog heel wat jaren bij als het aan ons ligt.

staalhandel staal kopen

Staal kopen bij Merwestaal

Merwestaal Moerdijk BV is de handelsonderneming van de Merwestaal Groep. Wij leveren platen in vrijwel elke gewenste kwaliteit, lengte, breedte én binnen de gewenste levertijd. Haast met staal kopen? Geen probleem! Juist door ons waardevolle netwerk is leveren op korte termijn één van onze vele sterk concurrerende talenten. Net zoals onze rol als leverancier van rijplaten in zowel Nederland, België als Duitsland. En daar houdt onze dienstverlening als staalhandel zeker nog niet op! Met onze internationale handelsgeest leveren wij kwartoplaten in vrijwel alle delen van de wereld. En zelfs voor groen staal kun je bij ons terecht. We zetten ons graag in voor elke (aan)vraag, opdracht én uitdaging. We denken met je mee, maken een concurrerende offerte op maat én zetten onze kennis en ervaring als groothandel in staal graag in om jouw projecten te realiseren.

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn? Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden en/of neem vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord.