Staal snijden mogelijkheden

staal plasma snijden

PLASMA SNIJDEN

AUTOGEEN SNIJDEN

LASER SNIJDEN

Onze bewerkingsmogelijkheden

staal verspanen

VERSPANEN

staal zetten zetbank

ZETTEN

staal laskanten

LASKANTEN

Staal stralen

STRALEN

RICHTEN

MENIËN

staal gloeien

GLOEIEN

kantafronding staal

KANTAFRONDING

Certificering ISO 9001 Merwestaal

Sinds 2014 is Merwestaal Op Maat officieel NEN-EN 1090 gecertificeerd t/m executieklasse 4.

Met onze mogelijkheden voor staal snijden zijn wij in staat om tot 19 meter lang en 300 mm dikte te snijden.

Offerte aanvragen

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Staal snijden en bewerken

  Wij zijn specialist in staal snijden én het bewerken van staal. Wij leveren plaatstaal op maat en doen dit voor diverse bedrijven en organisaties. Deze werkzaamheden vinden plaats onder ons eigen dak. Hierdoor besparen we op transportkosten en zijn we niet afhankelijkheid van de levertijden van andere partijen. Wij staan bekend vanwege onze snelle levering, scherpe prijzen en hoge kwaliteit. Onze mogelijkheden in snijwerk zijn divers én uitgebreid. Wat de wensen ook zijn, wij staan graag voor je klaar. Het blijft maatwerk!

  Snijbedrijf voor autogeen, plasma en laser

  Als snijbedrijf hebben we alle benodigde apparatuur en machines in huis. Zoals 3 autogeensnijmachines en 4 HD-plasmasnijmachines. Hiermee snijden we razendsnel staalplaten van 3 tot 300 mm op maat. Met een totaalbereik van ruim 90 meter lengte en 5 meter breedte kunnen wij aan vrijwel elke aanvraag voldoen. Ook voor lasersnijden van plaatstaal kan je bij ons terecht.

  Expert in staalbewerking

  Wij zijn sinds 1935 dé totaalleverancier in staal voor bedrijven. Naast het snijden van staal verzorgen wij ook andere gespecialiseerde bewerkingen. Zoals het aanbrengen van laskanten maar ook stralen, meniën richten en boren.

  Zetten, gloeien en herwaarmerken

  Als familiebedrijf gaan wij een stapje verder. Je kunt namelijk ook bij ons terecht voor het zetten, gloeien en her-waarmerken van onderdelen. Voor het beproeven van materialen kunnen wij onder andere US- en Z-beproevingen uit laten voeren. Dit alles kan worden uitgevoerd onder NEN1090 t/m executieklasse 4.

  Dé totaalleverancier in staal sinds 1935

  Het totaalplaatje, daar gaat het om. We leveren in binnen- en buitenland. We zijn niet voor niets dé totaalleverancier in staal sinds 1935. Volledig ontzorgen is wat we kunnen, én doen!