Prijs van stalen rijplaten

Wat kosten stalen rijplaten?

Een vraag die regelmatig wordt gesteld is “Wat is de prijs van stalen rijplaten?”. Een logische vraag omdat men wil weten met welke kosten men rekening moet houden of welk budget men moet reserveren voor de inkoop van deze platen.

Echter is deze vraag niet eenduidig te beantwoorden. Dit komt omdat staalprijzen fluctueren en continue veranderen. Wij kopen ons staal in op verschillende plekken om zo goedkoop mogelijk aan onze klanten te kunnen leveren. Wij zijn altijd op zoek naar de laagste prijs. Dus kopen we in in verschillende landen en bij diverse leveranciers en onderhouden we nauwe contacten.

prijs stalen rijplaten

Actuele prijs van stalen rijplaten

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de actuele prijs van stalen rijplaten. Wij leveren altijd een scherp geprijsde offerte. Het verplicht tot niets, maar je weet dan direct met welke kostenindicatie je rekening kunt houden. Rijplaten met trekgaten, afgeronde hoeken (ter bescherming van materiaal) en logo-bewerking (diefstalpreventie) zijn handige opties en uiteraard ook leverbaar.

Ons familiebedrijf is al meer dan 87 jaar actief als totaalleverancier in de staalbranche. Doordat wij groot inkopen, kunnen wij scherpe prijzen aanbieden voor een hoge kwaliteit staal. Uit voorraad kunnen wij stalen rijplaten leveren tot 4 meter breed en 12 meter lang (op verzoek nog langer).