Snijwerkmogelijkheden

Onze mogelijkheden in snijwerk zijn divers én uitgebreid. Wat uw wensen ook zijn, wij staan graag voor u klaar. Het blijft maatwerk!

Autogeen
Merwestaal Op Maat is in het bezit van 3 zeer geavanceerde autogeen snijmachines. Met een capaciteit van 8 toortsen per machine kunnen we maar liefst tot maximaal 300 mm dikte snijden. Ook voor het zware (maat)werk deinzen wij niet terug! Onze uitstekend uitgeruste bovenloopkranen tillen met gemak producten tot wel 16 ton.

Wist u dat het ook mogelijk is om werkstukken te voorzien van gaten met de autogeen snijmachine? De gatdiameter moet hierbij groter óf gelijk zijn aan de dikte van de staalplaat. Is de gatdiameter kleiner? Geen nood, dan kunnen we de staalplaat voor u boren!

Plasma
Onze 3 HD-plasma snijmachines maken ons machinepark compleet en zijn uiterst geschikt voor staalplaten of werkstukken tot 30 mm dikte. Een goede haaksheid én toleratie gegarandeerd! De HD-plasma snijmachines worden gewaarborgd door de certificering NEN1090 executieklasse 4.

Naast magnetisch materiaal hebben wij óók de mogelijkheid om niet-magnetisch materiaal te snijden. En dát in elke gewenste vorm! Professionele zuignappen zorgen ervoor dat elk product zorgvuldig op en van de machine komt.