Snijden & Bewerkingen – Merwestaal Op Maat

Als productieonderneming van de Merwestaal Groep ontzorgt Merwestaal op Maat u volledig.

Tijd is geld en dat begrijpen wij maar al te goed! Precies daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het snijden én bewerken van vlakke werkstukken staal. Alles onder één dak! We hebben veel in huis om uw aanvragen en opdrachten geheel uit handen te nemen. Met 3 autogeen- en 3 HD-plasma snijmachines snijden wij zonder problemen dik vlak staal van 3 tot 300 mm naar wens op maat. Met een bereik van 24 meter lengte en 4 meter breedte kunnen wij aan vrijwel elke aanvraag voldoen. Wilt u naast snijden extra bewerkingen laten uitvoeren? Onder hetzelfde dak voorzien wij in gespecialiseerde bewerkingen als het aanbrengen van laskanten, stralen, meniën en richten.

Ons dienstenpakket houdt daar nog niet op! Ook het zorgdragen voor het zetten, gloeien en her-waarmerken van uw onderdelen is aan ons toevertrouwd. Voor het beproeven van materialen staan onder andere de US- en Z-beproevingen ter beschikking. Dit alles kan worden uitgevoerd onder NEN1090 t/m executieklasse 4. Het totaalplaatje, daar gaat het om! We zijn immers niet voor niets de totaalleverancier in staal. Volledig ontzorgen is wat we kunnen, én doen! Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Bekijk hieronder onze uitgebreide mogelijkheden en/of neem vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!

Onze mogelijkheden

Merwestaal Moerdijk heeft alles in huis om een kwalitatieve en betrouwbare bijdrage te leveren aan het realiseren van uw projecten, waar ook ter wereld.

Merwestaal

Uw totaalleverancier

Kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact met ons op!

+31 (0)168 38 22 00

+31 (0)168 38 22 00

Sinds 2014 is Merwestaal Op Maat officieel NEN-EN 1090 gecertificeerd. Voor het beproeven van materialen staan onder andere de US- en Z-beproevingen ter beschikking. Dit alles kan uitgevoerd worden onder de NEN1090 t/m executieklasse 4.