Handel – Merwestaal Moerdijk BV

Korte lijnen, nauwe samenwerkingen én een grote eigen voorraad staal kenmerken ons succesvolle familiebedrijf al ruim 80 jaar. En daar komen nog heel wat jaren bij als het aan ons ligt!

Merwestaal Moerdijk BV is de handelsonderneming van de Merwestaal Groep. Wij leveren u platen in vrijwel elke gewenste kwaliteit, lengte, breedte én binnen de gewenste levertijd. Is er haast bij? Geen probleem! Juist door ons waardevolle netwerk is leveren op korte termijn één van onze vele sterk concurrerende talenten. Net zoals onze rol als leverancier van rijplaten in zowel Nederland, België als Duitsland. En daar houdt onze dienstverlening zeker nog niet op! Met onze internationale handelsgeest leveren wij kwartoplaten in vrijwel alle delen van de wereld. We zetten ons graag in voor elke (aan)vraag, opdracht én uitdaging. We denken met u mee, maken een concurrerende offerte op maat én zetten onze kennis en ervaring als groothandel in staal graag in om uw projecten te realiseren.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Bekijk hieronder onze uitgebreide mogelijkheden en/of neem vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!

Onze mogelijkheden

Merwestaal Moerdijk heeft alles in huis om een kwalitatieve en betrouwbare bijdrage te leveren aan het realiseren van uw projecten, waar ook ter wereld.

Merwestaal

Uw totaalleverancier

Kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact met ons op!

+31 (0)168 38 22 00

+31 (0)168 38 22 00

Sinds 2014 is Merwestaal Op Maat officieel NEN-EN 1090 gecertificeerd. Voor het beproeven van materialen staan onder andere de US- en Z-beproevingen ter beschikking. Dit alles kan uitgevoerd worden onder de NEN1090 t/m executieklasse 4.