Commercieel manager

Werken bij Merwestaal, de totaalleverancier in staal, is een vak apart. De wereld van staal is uitdagend, continu in beweging én daarnaast ook ontzettend leuk. Ons team zet dagelijks (letterlijk) de schouders eronder en weet absoluut van aanpakken. Ons kenmerkende familiebedrijf bestaat al ruim 85 jaar en dat is natuurlijk niet voor niets!

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een fulltime (Commercieel) Manager (m/v) met een scherp oog voor details. Weet jij alles altijd tot in de puntjes te regelen en deins je niet terug voor een grote mate van verantwoordelijkheid? Dan horen we graag van je!

Dit is wat wij in jou zoeken:

Na een stevige inwerkperiode waarin niet alleen jij in jezelf investeert maar wij ook in jou investeren, ga je, samen met de huidige manager, het team leiden. Je geeft dagelijks leiding en sturing aan de medewerkers (14-16 pers.) en draagt o.a. zorg voor vakantieplanning en vrije dagen. Ook hou je je bezig met de planning, begeleiding en implementatie van ons nieuwe softwareprogramma. De functie zal in de beginfase sterk worden begeleid en bij gebleken geschiktheid zal de verantwoordelijkheid worden overgedragen. Om dagelijks leiding te kunnen geven en een klankbord te zijn voor de huidige groep is het van belang dat je onze filosofie, technische en administratieve mogelijkheden goed onder de knie hebt. Ook draag je actief bij aan het in- en verkoopproces en behandel je een gedeelte van de aanvragen die bij ons binnenkomen zodat je de marktsituatie goed kunt volgen. Het is een functie met zeer diverse werkzaamheden en dito verantwoordelijkheden, dat maakt het een uitdagende functie waar je zeer creatief invulling aan kunt geven. Het is wel zaak voldoende tempo te houden in je werkzaamheden om alles goed onder controle te hebben. Voor deze functie is Duits spreken en schrijven belangrijk en als je dat nu (nog) niet (goed) onder de knie hebt kunnen wij je ondersteunen met een cursus.

Herken je jezelf in dit profiel, beschik je daarnaast over eigen vervoer en ben je 38 uur per week beschikbaar? Laat van je horen!

Solliciteren

Stuur je cv met motivatiebrief naar vacatures@merwestaal.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.