Bewerkingen aan ons staal

Gemak dient de mens en dát is precies wat wij voor ogen hebben. Eén vast adres voor staal en alles wat daarbij komt kijken, zo ook bewerkingen!

Laskanten
Wij hebben een aparte afdeling met een automatische (af)slijpmachine en frees voor de laskant voorbereiding. Ook wel afschuinen genoemd. Hierbij kan er in elke gewenste hoek of vorm een afschuining gerealiseerd worden.

Stralen
Merwestaal op Maat kan gewenste staalproducten gestraald aanleveren. Vuil, roest én walshuid worden hiermee verwijderd wat zorgt voor een betere bescherming en hechting. Onze straalmachine kan staalplaten of werkstukken tot 12 meter lang en tot 2 meter breed stralen. Bredere platen laten wij stralen door een van onze vast partners.

Meniën
Aansluitend op het stralen is het mogelijk om een menie aan te brengen. Dit verhoogt de duurzaamheid van uw staal. De menie vormt een uitstekende beschermings- en hechtingslaag

Zetwerk
Heeft u een project waar zetwerk in zit? Geen probleem, dankzij onze vaste partners kunnen wij dit geheel uit handen nemen en een totaalpakket bij u aanbieden.